01/06/2021

Probeer nu gratis een deelfiets

Vanaf vandaag kunnen mensen 45 minuten gratis een deelfiets proberen. De fietsen van HTM en Donkey Republic staan op heel veel plaatsen in Den Haag, die van de HTM staan ook in Zoetermeer en Leidschendam-Voorburg.

Aanmelden voor de actie kan via Ways2go.nl.

De actie loopt tot medio december 2021 en is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland, een van de partijen achter de campagne Ways2go.

Hoe werkt het?
Om mee te doen met de actie, download je de app van de betreffende deelfietsaanbieder. Daarna registreer je je en ontvang je in het registratieproces de speciale actiecode. Hoe die code verkregen kan worden is te vinden op Ways2go.nl. Let op dat de voorwaarden per deelfietsaanbieder iets kunnen verschillen.

Waarom deze probeeractie?
De deelfietsaanbieders HTM en Donkey Republic hebben voor deze actie de handen ineen geslagen met Ways2go. Het doel is om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deelvervoer. De deelfietsen zijn een goed en duurzaam alternatief voor de auto bij korte (zakelijke) ritten en zijn handig in het voor-en natransport naar bijvoorbeeld het openbaar vervoer.