Uitnodiging Informatiebijeenkomst Renovatie Utrechtsebaan, 15 december

Datum: 
15/12/2021
Tijd: 
16.00 - 17.00 uur
Locatie: 
Digitaal

Afsluitingen, omleidingen en alternatief vervoer
Vanaf januari gaat de gemeente Den Haag aan de slag met het renoveren van Utrechtsebaan (A12). De Utrechtsebaan is 45 jaar oud en toe aan renovatie. Na het werk zal de weg óók de komende jaren voldoen aan alle veiligheidseisen. De werkzaamheden vinden plaats op het weggedeelte tussen het begin van de Utrechtsebaan (kruising met de Zuid Hollandlaan-Benoordenhoutseweg, S101) en op- en afrit 3 ‘Bezuidenhout’. Tijdens de werkzaamheden zal de Utrechtsebaan in de richting van Den Haag centrum zo vaak als mogelijk toegankelijk blijven. Het verkeer dat het centrum over de Utrechtsebaan wil verlaten, zal in deze periode worden omgeleid.

Door u zo goed mogelijk te informeren over de renovatie en door goed met elkaar samen te werken, waarbij wij inzetten op alternatieve routes, alternatief vervoer en slimme werktijden, beperken we de overlast en houden we Den Haag bereikbaar.

Wij nodigen u daarom van harte uit aanwezig te zijn bij onze digitale informatiebijeenkomst. Deze is specifiek georganiseerd voor werkgevers, ondernemersverenigingen, logistieke partijen en detaillisten. Deze bijeenkomst vindt plaats op 15 december (itt eerdere berichten van 13 december). 

Tijdens de informatiebijeenkomst brengen wij u graag op de hoogte van de wijze waarop de gemeente Den Haag en Bereikbaar Haaglanden en Rijnland u kunnen helpen om de overlast voor u en uw achterban zoveel mogelijk te beperken. Let op: de werkzaamheden starten op vrijdag 14 januari 2022, om 21.00 uur. Wij adviseren u nu al maatregelen te treffen. Wij kunnen u daarbij adviseren en op de hoogste stellen van onder andere omleidingen en alternatief vervoer.

Meld u hier aan dat krijgt u direct de vergaderlink toegezonden.

Wij zien u graag tijdens de informatiebijeenkomst. 

Met vriendelijke groeten,
Gemeente Den Haag en Bereikbaar Haaglanden en Rijnland